Kontakt Per

Om mig

Jeg er en model 76. Og var ung lige der omkring, hvor vi begyndte at have EDB i skolen. Ja, det hed det 🙂 -Det havde selvfølgelig ikke erstattet maskinskrivning på skrivemaskiner.. Men det var en tid, hvor teknologien for alvor begyndte at udvikle sig og jeg har altid haft en glæde ved at undersøge og bruge mulighederne, som hen ad vejen er blevet flere og flere. Naturligvis ved siden af min “hoved-hobby”, som var at spille trommer. I dag er det (også) mit arbejde og jeg spiller i Safari-Band.

Med årene har min interesse for den kunstneriske udfoldelse og computere fået lov til at smelte sammen på flere måder. Mit nuværende arbejde for Marianne Lane, hvor jeg bl.a. andet laver hjemmesider (Det var det, vi ventede på), videoredigering, lydredigering, fotoredigering og teknisk support, både for kunder og kollegaer. Et drømmejob! -Hvis du ikke kender Marianne, er hun Moderne Shaman, underviser og healer. Og igennem hende er jeg begyndt at gå en spirituel vej, hvor jeg, ligesom teknologien, er i en rivende udvikling.

Og igen smelter tingene sammen. Denne gang musikken, det spirituelle og teknologien. Jeg laver meditationsmusik på min computer, som du kan finde lidt af på min healer-hjemmeside, hvis du har lyst. www.per-mygind.dk

Jeg har også arbejdet i Aalborg Ungdomsskole, hvor jeg har siddet i studiet med de unge og skrevet, indspillet og mixet musik med de unge. Udover at være en legeplads for de unge, var det også et arbejde, hvor vi som ansatte fik lov til at lege. Så der har jeg også været inde over Stationens TV-station, Radio og koncerter.

Og tilbage til hverdagen.

Jeg bor i Nordjylland i en lille by, ikke langt fra Aalborg med min kone. Og så elsker jeg at lave mad 🙂

Hvis du interesserer dig for det tekniske, kan du kigge nedenfor, hvor jeg har lavet en liste over programmer og apps, som jeg bruger.

Programmer: Hjemmesider

WordPress

Elementor Pro

Math Rank

Programmer: Lyd og billede

Adobe Photoshop

Steinberg Cubase

DaVinci Ressolve